Scroll to top

Kurser


WE CREATE ARTWORKS, CONCEPTS, INTERIORS & BRAND DESIGN

Agree stræber efter at klæde deltagerne på til virkeligheden gennem realistiske kurser, som bygger på en vekselvirkning mellem teori, dialog og træning. Kombinationen af viden, inddragelse og praksis sikrer umiddelbar og optimal anvendelighed både på jobbet og i privaten.

Strategisk forhandling – 2 dage

Strategisk forhandling er fundamentet til succes både forretningsmæssigt og personligt. Du skaber tilfredshed og samarbejdsvilje blandt dine relationer, og dermed opnår du endnu bedre resultater på den lange bane. Kursets formål er at klæde dig på til at indgå bæredygtige aftaler gennem målrettede teknikker og metoder.

Du lærer hvordan du griber forhandlingsprocessen an med det mål at opnå enighed om en aftale, der sikrer det ønskede resultat for dig, og et acceptabelt resultat for din modpart.

Den svære forhandling – 1 dag

Bliver du ved med at undgå de svære forhandlinger? Og hvad gør du, når forhandlingen bliver tilspidset eller direkte ubehagelig? På dette kursus lærer du hvordan du med kommunikations- og konflikthåndteringsteknikker undgår at uenigheder udvikler sig til destruktive konflikter, hvor begge parter taber. Essensen af kurset er at sætte dig i stand til at undgå tab og brudte relationer.

Den dygtige forhandler skal være forberedt på alt; også de sværeste forhandlinger og vanskeligste modparter.

Forhandlingens psykologi – 2 dage

På kurset får du effektive værktøjer, der gør at du kan tilpasse din forhandlingsstil og kommunikationsstrategi til forskellige typer af modparter. Det er en stor fordel for dig som forhandler, at kunne kommunikere med udgangspunkt i modtagerens adfærdsprofil. Du bliver introduceret til DiSC, som er et adfærdspsykologisk værktøj, der giver dig øget selvindsigt og forståelse for andre. Selvindsigt et en uundværlig egenskab hos en dygtig forhandler.

Der bliver lagt mærke til dig hele tiden, og din adfærd afspejles i omgivelserne og ultimativt i dine resultater. Du lærer blandt meget andet, hvordan din egen adfærdsprofil påvirker modparten, og hvordan andres profil kan have indflydelse på dig.

Alle kurser tilpasses virksomhedens specifikke behov, og elementer kan kombineres. Du er velkommen til at kontakte Morten for at høre nærmere.